BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, October 16, 2012

kenapa puterishamiera?

ASSALAMMUALAIKUM

kita akan buat session ini cepat and padat sebab kowg mn suka bace entry aku kan.
puterishamiera?? mcm pernah dgr kn kn...
xnpk kew link blog nie..haaaiihhhh

ramai gak kwn2 tny why puterishamiera? yg berkaitan hanya miera.mn pulok celop puterisha tuh...hurrmmmm rase2 awk mcm ne?

rahsia disebalik nama puterishamiera tuh lahir dari mase Form 1,semasa nk buat email yahoo..hehe (biase lar baru nk blaja IT kn)
nama puterishamiera tuh diilhamkan dari nama saya sendri.kaitan?jap2.

puteri= maksud nama bagi AMIRA
sha= amek dr my first couple shafiq
miera= my non-official name

jadi dari situ lar wujudnya puterishamiera...
simple right?
buat ape nk complicated kn kalo kita da Mrs.Simple kn..HAHA
dan miera dh guna nama tuh secara officially kat FB,Twitter n even this blog.

tujuan bgtaw...saya syok sendri nk bgtaw n nk suwoh kowg tahu n remember me..hak3
that's all see ya.. ^_^

0 owg suka comment: