BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, March 6, 2013

TRANFORMASI KALI PERTAMA

Assalammualaikum..!

Dear oppa,unnie and dongseng,

pe kabo semua...? what..?sihat ye..
Alhamdulillah
myra pown Alhamdulillah sihat2 saje..
*stop mukadimah*

oke tajok entry bajet gempak kn..kn..
mmg ak suka gempakkn benda yg xbape nk gempak nieyh..kenape?
suka aty ak lar..blog aku..! HAHA XD
"TRANSFORMASI KALI PERTAMA"
#EHHHHH
laen mcm jaa bunyi..ada pape kew? 
*mata pandang ats bwh*

nk dijadikan cerita dongeng kanak2,
myra n tiera.......
cpe tiera? pulak dh...my classmate lar.
nnty myra tulis entry pasal dy bg kamu knl..hahahaha *promote nieyh*
oke sambong..kisahnya kami nie pergi lar ke Restoran batu 49 lau xsilap sbb tiera ada urusan sikit kat situ.
dh alang2 g restoran mkn lar pe agy kn..kami lunch disana..harga mmg amat berpatutan.
lokasi dy dekat je ngan bangunan transformasi.
Lau setakat jln kaki mmg xpatah pown kaki kowg tuh,so dont worry cgt lar.
So, transformasi...
actually first time menjejakkn kaki kat situ.
perasaan bercampur baur..mn x nya, guane dax akaun tersesat kat blok EE(electrical engineering) lak kn..? kepelikan disitu ye kwn2..
kami pown buat muka selamba badak, troz lar duduk kat kerusi luar bngunan trans..
berlagak mcm dax EE jap yg kononnya nk tunggu klaz bermula(dalam aty cuak semacam)..Actually kami ke situ sbb nk tnggu van kunyit jaa.nk alek U balik..
sbb matahari sgt terik lau nk tnggu kat tepi jalan..
Lama lar jugak kami dok kat situ n byk lar jugak terlepas van kunyit(3 kali kowt)
*pe ke malang nya nasib kami nie*
kami pown nervous smcm jaa sbb dax EE dh nk kuo n msox klaz sbb jam dh mnunjukkn pkul 1.55 ptg..xmcm benggang lak an lau dok kat situ.
tp............
Alhamdulillah ada jugak van kunyit yg kami tunggu2 plus,terselamat lar kami dr memalukan diri sendri dok kat bangunan transformasi tuh.

tiera, taubat dh nk g trans..pas nie xmoh g agy lar..
nerve-wrecking moment kowtt..HAHA
lau fikir2 balik kelakar plak sbb muka masing2 xley blaa.HAHA


# muka kebosanan akibat menunggu terlalu lama 

k lorwh tata reader..
muah cket...... xoxo

Saturday, March 2, 2013

SOCIAL NETWORKING

Assalammualaikum

sihat..?haruslah sihat ye wahai reader semua.
social networking?
saja je nk share2 social networking yg myra guna..if nk add,follow or anythng please do so ye..ite pown suka berkawan reramai nieyh :))

BLOGGER



FACEBOOK


TWITTER



Also my instagram: @puterishamiera

Like I said earlier if nk add/follow just do it k..click on the picture XD
Till then people..xoxo



Happy Single Life

Assalammualaikum


hey there dear fellow,follower n reader too..
ehh tetibe jaa mat salleh bagai..mung dh kenape cik myra oit..?
HAHA well we need improvement right..

SIHAT?
yeahh hell yeahh saya baik2 saja..baru jaa lepas sembuh dr semua penyakit.Demam,batuk,selsema,loya n sakit tekak everything normal..
n please pray kuman dlm darah myra nie dh blaa dr darah myra..ngee~

ENTRY?
yeah bout the entry, happy single life?
kenape? I'm single oke.xpercaye..?
Ikot suka anda lar..saya tiada bf/kekasih for the time being
tp
who know pe yg akan berlaku 1 ary nnty kn.
lelaki yg myra post sebelum nie?siapa dy?
ehh jgn salah fhm,he just one of my friend..juz bff not bf k ^_^

oke ary nie genap lar 1 thn me hidup single,mean that 1 thn dh myra clash ngan cik Mohd Hafiy..hehehe
mcm xpercaya jaa dh 1 thn,rasa mcm sekejap je dunia nie berputar kn..kn..
n I'll be 20 this year. 2 digit kowt kat dpn tuh..dh xda dh 1 digit.
sila sedar anda dh tua ye..hehe *sape sama mcm kita angkt kaki please*

So pe nk buat bile hidup single nie adalah juz enjoy the life to eternity,kang dh ada bf mula lar itu xley ini xley.
Maaf,xbermksd nk kata mereka akan menggongkong tp juz limited lar kn..wisau mungkin *think pos+*

mcm2 rancangan telah direncana kn sementara hidup single nie jd let's go with the plan oke..? cik rara shahiera sila jalankan tugas anda dengan baik untuk plan2 akan datang yaa..
noticed me please.
sape2 nk ikot dipersilakan sgt2 *lelaki digalakkan* #ehhhh gatal betul ini perempuan kn..hikhikhik

cau dulu dear awk,awk n awk..till then ya xoxo.. :*