BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, April 23, 2016

The Day Before

ASSALAMMUALAIKUM

Bismillah....coretan pertama tahun 2016.

The day before? before what?
Before cik mimi (okay jgn pelik,rasa mcm best plak gelar diri sendiri mimi) ke Shah Alam. Untuk apa? KONVO!
not my konvo tp orang lain pnyer konvo.

To tell you the truth, dh berbulan aku merancang benda nie. Like seriously lar....tiap2 ary pk mcm ne nk travel ke sn,mcm ne nk save duit since I nie xgeti nk berjimat cermat. n mcm biase lar search for bouquet utk ary konvo nnty. So after done so many research n stuff. Everything dh ready n I'm ready to off to Shah Alam even xkemas baju lagi mlm ini. HAHAHAHA

BOUQUET 
PAM TAYAR
MINYAK FULL TANK
BASUH KETE

Semua kat atas dh siap. tapi kn 1 benda je yang mimi risau. Mcm ne kalau dy bz? sbb mimi egt nk g umh dy terus. Call dr luar kata ada kat dpn umah dy n be like SURPRISE...!!!! okay acah2 sgt. skali xdpt. menagis lar iolls...bhahahaha yela nk g nie kena positif tp kalau xdpt kuo bapak kecewa...sbb last kitaorg jmpe bln 12 thn lps kott...lama dh T_T

My major concern is, Iejah still xbg kata putus nk ikot mimi ke x esok sbb dy still kat tepi laut. Tunggu pakwe dy balik memancing. Kalau dy xdpt balik on time dy suruh mimi jln dulu,pape roger....weyh pape roger? aku kena drive sorg kottt...xmcm nagis plak ak kn. Dh r xpernah drive g sn,xthu tmpt tu mcm ne. Kalau diikutkn JB nie pon mimi xprnh bawak (sebelum ada kete) but still mimi tahu jln sini,dh hafal (sbb lahir sini kn). Debar tuh ada,siapa kata xda. fuhhhhhh mintak2 semua okay je. Pernah tnya Mr. F if kita dh merancang something then ada org kata xpyh buat,dy still akan buat or give up je? ....n he say dy akan langgar je. Benda dh rancang. SPARTA katanya. HAHAHA 
so  dr apa yg dia ckp tu,mmg mimi tekad lar....kalau iejah xikot, akan drive sensorg ke sana dengan hati kering sekering errrmmm sekering whateva~~
Doakan perjalanan mimi selamat ye. n pray for the surprise to be perfect...haaaa gitu.

Gudnite semua. Have a sweet dream. XOXO

0 owg suka comment: